1. Home
  2. Recepten
  3. Aubergine kaviaar

Aubergine kaviaar

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-05-2010

Ingrediënten 4 personen


1 Aubergine,4 tenen knoflook in plakjes, peper,zeezout en olijfloie


Verder heb je nodig


Mes, mixer


aubergine kaviaar

ziet er niet het allerlekkerste uit, maar de smaak maakt dit simpele receptje meer dan goed !

ziet er niet het allerlekkerste uit, maar de smaak maakt dit simpele receptje meer dan goed !

Aubergine tapenade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwamen op 160 graadjes

Bereidingswijze

Aibergine in plakken van halve cm snijden, op ieder plak veel olijfolie doen,knoflook redelijk wat knoflook en peper en zout, plak erop leggen en handeling herhalen tot je weer een "hele"aubergine hebt. Pakketje inpakken in folie en 40 minuutjes in de oven, wat af laten koelen en puree van maken in mixer,blender, en af laten koelen in ijskast,klaar

Serveertip

Lekker op krokant turks brood wat even op de bbq heeft gelegen

Bron

Boek



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zunnebel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zunnebel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top