1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse Yakitori

Japanse Yakitori

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-04-2009

Ingrediënten


6 eetlepels Japanse sojasaus (Kikkoman)
3 eetlepels dry sherry
6 eetlepels sake
2 theelepels fijne suiker
600 gram kipfilet
4 bosuitjes
1 groene paprika
1 citroen
gemalen peper
pittige mosterd (Grey Poupon)
satestokjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In pan sojasaus, sherry, sake en suiker inkoken tot een stroperige marinade
Kipfilet in blokjes snijden
Bosuitjes en paprika in stukjes snijden
Citroen wassen en in partjes snijden
Spiesjes rijgen van kipfilet, bosui en paprika
Spiesjes met marinade bestrijken en ca. 10 minuten lichtbruin en gaar roosteren
Bestrooien met peper en serveren met citroenpartjes en de scherpe mosterd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van perrydelfant


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van perrydelfant
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top