1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Internationaal, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-04-1999

Ingrediënten


boter
2 uien
2 teentjes knoflook
enkele worteltjes
2 groene en 2 rode paprika's
500 gr in blokjes gesneden rundvlees
2 1/2 liter bouillon
4 grote aardappelen
peper, zout
2 eetlepels paprikapoeder
cayennepeper
bloem



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kleingesneden ui en knoflook in de boter bruin.Bak dan de wortelplakjes en de paprikasnippers mee en bak tot slot de blok- jes vlees rondom mooi bruin.Voeg de bouillon toe en laat alles 3-4 uur sudderen.Voeg de in piepkleine blokjes gesneden aardappelen toe met peper, zout,paprikapoeder en cayennepeper en laat de soep nog minstens 1/2 uur koken.
Bind haar eventueel met wat aangemengde bloem.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top