1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. hemelse modder

hemelse modder

  • Frans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-02-1999

Ingrediënten 4 personen


10 eieren
7 repen chocolade puur van 40 gram [verkade]
3 repen chocolade melk van 40 gram [verkade]
50 gr boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eidooiers en eiwitten scheiden
eigeel goed los kloppen
eiwitten stijf kloppen

Bereidingswijze

Chocolade met de boter op vlamverdeler op de laagste stand laten smelten
eerst eierdooiers door het chocolade mengsel roeren
als laatste de stijf geklopte eiwitten door de massa spatelen

Serveertip


garneren met b.v krullen witte chocolade
of voor de echte liefhebber gewoon puur



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fisherman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fisherman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top