1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. hemelse modder

hemelse modder

  • Nederlands, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-01-1999

Ingrediënten


Per persoon heb je nodig:
1 reep chocolade van 50 gram (puur is het lekkerst)
1 ei (normaal formaat)
1/2 dl slagroom


Verder heb je nodig


Puddingvorm of schaal


Chocolade mousse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ei halveren.
Chocolade smelten.
Eierdooier door de chocolade roeren.
Eiwit stijf kloppen.
Slagroom stijf kloppen.
Slagroom en eiwit mengen en hier het chocolade-mengsel doorheen roeren.
Op laten stijven op een koele plaats (kelder of koelkast)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacky


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacky
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top