1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Gebakken maiskolf met Parmezaanse kaas

Gebakken maiskolf met Parmezaanse kaas

  • Mexicaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2006

Ingrediënten 4 personen


4 suikermaiskolven
60 gram parmezaanse kaas
100 gr zachter roomboter
snufje suiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Overn voor verwarme op 220 graden

Bereidingswijze

Zet een pan met ruim water op het vuur en breng het water met wat suiker aan de kook.
Voeg de maiskolven toe en laat ze een half uur koken. Laat de kolven goed uitlekken. Leg ze in een vuurvaste schaal en gestrijk ze met boter en kaas. In de oven bakken totdat er een mooi lichtbruin korstje op komt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van qwinty


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van qwinty
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top