1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indiase keuken
  5. RIJSTBALLETJES UIT INDIA

RIJSTBALLETJES UIT INDIA

  • Indiaas, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-08-2005

Ingrediënten


300 g gekookte en afgekoelde rijst - 2 e bloem - klein houder zure room - 3 teentjes knoflook, fijn - 1/2 t gemberpoeder - 1/2 t kerrie - zout - olie om in te bakken



SODA DOSA lekker bij lamsvlees, varkensvlees of kip

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de rijst in een kom en voeg de bloem en zure room toe. 2. Voeg ander ingredienten aan rijst toe en meng goed. 3. Maak er balletjes van en bak in olie alle kanten goudbruin en knapperig.

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top