1. Home
  2. Recepten
  3. Schapenkaas
  4. Mezze: Turkse Gevulde Eieren

Mezze: Turkse Gevulde Eieren

  • Turks, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2005

Ingrediënten


10 eieren
bosje peterselie
50 gram witte, Turkse schapenkaas
paprikapoeder
olijfolie voor het bakken



Mezze: Turkse Gevulde Eieren
Mezze: Turkse Gevulde Eieren

Mezze

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook 8 eieren in 10 minuten hard. Pel ze daarna en snijd ze in de lengte doormidden. Wip de dooiers eruit en houd ze apart. Was de peterselie sla de takjes droog en hak de blaadjes fijn. Prak de kaas met een vork fijn en meng er paprikapoeder, peterselie en de fijngemaakte eidooiers door. Vul hiermee de lege eiwit helften. Verhit de olie, klop intussen de overige eieren los, dompel de gevulde eieren in de losgeklopte eieren en bak ze in de hete olie in drie minuten bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top