1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Pittige Maiskolf

Pittige Maiskolf

  • , Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-04-2005

Ingrediënten 4 personen


4 verse maiskolven75 gr zachte boter1 geperst teentje knoflookfijngeknipte bieslookpeterseliesap van 1 citroenpeper en zoutaluminiumfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Enkele uren voor gebruik de kruidenboter maken!!!

Bereidingswijze

Haal het blad en de draden van de maiskolven en kook ze inwater met zout in 30 min gaar.Maak intussen een pittige kruidenboter door de boter,knoflook,bieslook,peterselie en het sap van de citroen en peper te mengen.Laat de boter daarna in een rol alufolie enkele uren opstijven in de koelkast.Snij er vervolgens plakken van en geef deze bij de uitgelekte hete maiskolven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annie0710


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annie0710
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top