1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Bladerdeeg-creme gebak

Bladerdeeg-creme gebak

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-03-2005

Ingrediënten 4 personen


Bladerdeeg
Voor de vulling : 1/2 liter Room, 8 Eierdooiers, 2 theelepels Bloem, 200 gr. tafelsuiker,
Wat citroenschilletjes , 2 appels in stukjes .



Een toetje om je vingers bij op te eten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingredienten voor de vulling mengen. Doe dit mengsel in een pannetje
en breng het al roerende aan de kook. Laat het lauw afkoelen.
Bekleed 4 souffle
-bakjes met het ontdooide bladerdeeg en vul deze
daarna met het creme-mengsel. Plaats de gevulde bakjes in een
voorverwarmde oven van 200 ?C en bak het bladerdeeg in ongeveer
20 minuten goud-bruin.

Serveertip

Bestrooien met kaneel en poedersuiker . Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top