1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-01-2005

Ingrediënten 4 personen


2 a 3 uien, 3 aardappels, 300 gr. magere runderlappen, 3 wortels, 1 rode paprika, 2 tomaten, paprikapoeder, zwarte peper, 2 bouillonblokjes, water.


Verder heb je nodig


Soeppan


Van een Hongaarse gehad.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De groenten snijden

Bereidingswijze

Uien aan fruiten met flink wat paprika poeder, aardappels mee bakken, vlees even later mee bakken met peper. Even later de gesneden wortels erbij doen en een tijdje door laten bakken. Daarna de paprika en de tomaten erbij. Laat even bakken tot alles zacht is en het vlees gaar en strooi er flink wat paprika poeder overheen (+- 3 a 4 theelepels). Doe er daarna water bij zodat alles onder water staat. Laat de soep dan een tijd doorkoken (+- 30 - 45 min). Maak daarna op smaak met bouillonblokjes en eventueel meer paprikapoeder en peper.

Serveertip

Deze maaltijdsoep is lekker met een stokbroodje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacquelinevb


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacquelinevb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top