1. Home
  2. Recepten
  3. Raclette kaas
  4. Raclette

Raclette

  • Zwitsers, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-08-2004

Ingrediënten 2 personen


4 aardappelen van elk ongeveer 150 gr
zout
300 gr kaas voor raclette
100 gr grisonvlees (rookvlees) of rauwe ham
zure augurken en uitjes naar smaak


Verder heb je nodig


Oven


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardappelen schillen en in een pan doen met 1/2 glas water en zout. Afdekken en 8 minuten op volle kracht laten koken. 2 aardappelen op elk bord leggen met een plakje kaas er bovenop. 30 seconden in de oven zetten. Dadelijk serveren met in zeer dunne plakjes gesneden grisonvlees of rauwe ham.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top