1. Home
  2. Recepten
  3. Raclette kaas
  4. Champignon a la raclette

Champignon a la raclette

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2004

Ingrediënten


Plakjes champignonsboterpeterseliezoutfijngesneden hamplakken raclette-kaas.versgemalen peper


Verder heb je nodig


Een raclette-apparaat met pannetjes, houten spateltjes.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De boter in het raclette-pannetje verhitten.Hierin wat plakjes champignon stoven bovenop het apparaat.Wat fijngesneden peterselie, zout en ham toevoegen.Een plakje raclette-kaas erop leggen en onder het electrische element laten smelten.De kaas met wat peper bestrooien.Het gerecht met het houten spateltje uit het pannetje schuiven.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met een stukje stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joey86


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joey86
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top