1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelsoep
  4. Aardappelsoep

Aardappelsoep

  •  , Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-01-2004

Ingrediënten 6 personen


1 ui,1 bakje champignons,25 gr. boter of margarine,1 liter melk,1 pak aardappelpartjes (ca. 375 gr.) 250 gr. gesneden soepgroenten,100gr. chorizoworst (Spaanse paprikasalami),1 blikje hot-knakworstjes (nettogewicht 400gr.),1 blik champignon-cremesoep (netti inhoed 0,46 liter).



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. In een pan de boter verhitten. Ui 2 min. fruiten. Champignons toevoegen en ca. 2 min. meebakken, af en toe roeren. Melk erbij schenken en al roerende aan de kook brengen. Aardappelpartjes en soepgroenten toevoegen en met deksel op de pan ca. 5 min. zachtjes koken. Intussen chorizoworst en knakworst in stukjes snijden. Champignonsoep door de soep roeren en al roerende aan de kook brengen. Beide worstsoorten door de soep roeren en ca. 5 min. mee laten koken.

Serveertip

Lekker met (bruin) stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van idja


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van idja
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top