1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Gebak
  5. Hemelse modder
  6. Hemelse Modder

Hemelse Modder

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-10-2003

Ingrediënten 4 personen


Reep pure chocolade 75gr, Reep melk chocolade 75gr, Reep witte chocolade 75gr, 250 dl slagroom, 3 eiwitten.


Verder heb je nodig


Mixer. Kom voor de slagroom, 3 grote kommen voor de eiren, en 3 kommetjes voor de chocolade.


Chocolademousse in 3 kleuren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Slagroom niet helemaal stijfkloppen, chocolade apart van elkaar smelten, eiwit schuimig kloppen (de 3 eieren wel gescheiden houden)

Bereidingswijze

De chocolade en het schuimig geklopte eiwit voorzichtig door elkaar scheppen, de slagroom over de 3 kommen met chocola en ei verdelen en voorzichtig omscheppen. De chocolademousse per kleur (zodat je lagen krijgt) in glazen schaaltjes verdelen, en een paar uur in de koelkast laten opstijven.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Nog beter word de mousse als je hem een dag van te voren maakt.
Je kan er ook nog fijngehakte nootjes of chocolade stukjes bij door scheppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van notanangel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van notanangel
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top