1. Home
  2. Recepten
  3. Groentespiezen

Groentespiezen

  •  , Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-05-2003

Ingrediënten


1 maiskolf - 1 courgette - 12 kerstomaatjes - 12 mini-uitjes ? 2 dl olijfolie 2 tenen knoflook - peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een marinade van olijfolie,uitgeperste knoflook,peper en zout.
Pel de uien.Laat de mais en uitjes 8 minuten koken in gezouten water. Laat hen uitlekken en verdeel de mais in 6 rondjes, die u nog eens door de helft snijdt.
Maak 3 inkervingen over de hele lengte van de courgette, en en snij ze in 12 schijfjes snijden.

Bereidingswijze

Steek de groenten op spiesjes (mais/tomaat/courgette/ui) en smeer ze in met de marinade.Doe dit regelmatig en laat ze een uur marineren.Goed laten uitdruipen.
Rooster de spiezen ongeveer 5 minuten op de barbecue.

Serveertip

Opdienen met knoflookmajonaise en andere lekkere sauzen naar smaak.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top