1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 09-03-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gr. runderpoulet
magarine
2 grote uien
2 paprika's (rood en groen)
4 gekookte aardappelen
1 blikje tomatenpuree
250 gr. champignons
1 l. water
paprikapoeder
peper en zout


Verder heb je nodig


Soeppan.


Lekker goulashsoep.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien en paparikas grof snipperen. Aardappels in blokjes snijden en champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Runderpoulet braden. Uien meesmoren. Vervolgens paprika's, aardappels, tomatenpuree, champignons en 1 liter water toevoegen en minstens 1 uur zachtjes laten koken. Op smaak brengen met paprikapoeder, zout en peper.

Serveertip

Lekker met stokbrood.
Als de soep een dag van te voren is gemaakt smaakt het natuurlijk beter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attig


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van attig
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top