1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 03-03-2003

Ingrediënten 20 personen


1 kilo runderpoulet, 500 gr gerookte spek in blokjes, 3 flinke uien in halve ringen, winterwortel in blokjes, rode, groene en gele paprika in blokjes, grote pot bruine bonen, blik gepelde tomaten, 500 gr vastkokende aardappelen in blokjes, 2 of meer rode pepers, 5 el zoete paprikapoeder, tl komijn, 3 teentjes knoflook, 100 gr bloem, 4 liter runderbouillon, zout en peper



5 liter hartige soep voor een koude winterdag

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de uiringen en bak de spekblokjes. Braad de runderpoulet aan in wat boter en voeg de spek en uien weer toe. Samen met paprikapoeder, komijn en knoflook, en laat dit even fruiten. Strooi daarna de bloem over het vlees en roer goed om.Laat dit nog even fruiten en voeg dan de bouillon toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Doe dan de tomaten erbij en laat dit ongeveer 2 uurtjes zachtjes koken. Doe er dan de groenten bij en laat dit nog een half uurtje doorkoken. Breng op smaak met zout en peper

Serveertip

Lekker met een stuk brood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rmb


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rmb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top