1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. HEMELSE MODDER

HEMELSE MODDER

  • Nederlands, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-02-2003

Ingrediënten 4 personen


250 gr pure chocolade, 2 dl slagroom, 2 el suiker, 2 eieren, 1 mango, event. wat chocolade schaafsel.



Een SUPER lekker en feestelijk nagerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de mango en snijd deze in reepjes.
Smelt de chocolade au bain marie.
Splits de eieren en klop de eidooiers luchtig, voeg de suiker ondertussen toe.
Schep de chocolade erdoor.
Klop de eiwittenstijf evenals de slagroom.
Spatel de eiwitten en de slagroom door het chocolademengsel.
Stort dit in een langwerpige vorm en laat dit min. 3 uur opstijven in de koelkast.

Serveertip

Snij de hemelse modder in plakken en garneer het met de mango en wat chocolade schaafsel



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moetie-inge


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moetie-inge
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top