1. Home
  2. hedy1962
  3. Recepten van hedy1962
Recepten van hedy1962

Ik vind het leuk om af en toe vegetarisch te koken en heb voor mijn gezin dit recept gemaakt. Iedereen vond het super lekker !! …  Lees verder »

Ik wilde voor de paasdagen eens een verrassend soepje maken en moest opeens aan venkel denken. Mijn hele familie kwam eten en vond de soep bijzonder lekker , de pan was zo leeg 😃 Ik heb zelf een schep rivierkreeftjes in iedere soepkom gedaan maar zonder kan natuurlijk ook . Dan is het een heerlijk vegetarisch soepje.   …  Lees verder »

Een makkelijk te maken , HEERLIJK gerecht wat ook goed is voor de slanke lijn !! …  Lees verder »

HEERLIJKE geurige rijst met een vurig kipgerecht , waarin de pikante sambal geraffineerd wordt getemperd door suiker , kokosmelk en citroengras. Tip : gebruik voor een mildere versie de helft van de hoeveelheid sambal of voeg nog een blik kokosmelk toe. Dit is een absoluut lievelingsgerecht van mijn Indonesische moeder en van mij en mijn gezin !! …  Lees verder »

Een OVERHEERLIJKE tomatensoep , die puur , iets zoet en pittig smaakt , volgens recept van mijn vader. Dit recept is echt 1 van onze favorieten in familie en vriendenkring !!.Het recept is voor een grote pan soep. Je kunt er niet genoeg van maken , de pan is zo leeg !! …  Lees verder »

Aangezien we thuis allemaal aan de lijn zijn en DOl zijn op de slankie smeerkaas met zwarte peper en ik nog prei en kipfilet had , heb ik deze slanke preischotel bedacht. Mijn kinderen die geen prei -liefhebbers zijn , vonden dit gerecht ook erg lekker. …  Lees verder »

Een OVERHEERLIJKE tonijnsalade !! Mijn gezin vindt dit ZO LEKKER , dat ik het van hun op Smulweb moest zetten , vandaar . Je kunt het op een lekker broodje serveren als lunch maar ook voor een feestje is het zeer geschikt. …  Lees verder »

HEERLIJKE marsmallowbeertjes , ook een leuke schooltraktatie ! Een andere vorm kan natuurlijk ook. …  Lees verder »

Dit WERKELIJK VERRUKKELIJKE toetje at ik een tijdje geleden bij een vriendin. Het is echt onweerstaanbaar !!! Romig zoet met heerlijke stukjes merengue. Het is makkelijk te maken en ziet er er ook zalig uit. …  Lees verder »

Een HEERLIJKE visgerecht , waar de smaak van afspat ! …  Lees verder »

Een SMAAKVOL buffetgerecht. Je kunt de zalm een paar uur van te voren alvast in de ovenschaal klaarleggen. …  Lees verder »

Een heerlijke , aparte bietensalade. Je kunt voor deze salade eventueel ook gekookte bieten gebruiken. Deze hoeven niet meer in de oven , je kunt ze direct met de uien mengen. …  Lees verder »

Een SMAAKVOLLE , Oosterse salade , die er ook nog eens fantastisch uitziet ! …  Lees verder »

Een ZALIGE pastaschotel met gegrilde groenten , prima op de barbecue te bereiden , laat het mooie weer maar komen , maar dit kan natuurlijk ook in de oven of op een grillplaat bereid worden. …  Lees verder »

Top