1. Home
  2. Community
  3. KisMagyar
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Niet het eerste recept op Smulweb van dit Italiaanse hoofdgerecht uit Milaan, maar wel is dit het authentieke recept. Dus genieten van kalfsvlees in een tonijnsaus. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit recept heb ik het weekend gegeten bij vrienden van ons. Dit is echt de lekkerste Vitello Tonnato die ik ooit gegeten heb. Natuurlijk kreeg ik het recept mee naar huis. Dit is een klassiek recept uit Piemento van Stefano Cavallini. Hij besloot van de traditie af te wijken door het vlees op de saus te scheppen. Op deze manier blijft de kalfshaas smeltend zacht. Gebruik de beste tonijn in blik die je kunt vinden. …  Lees verder »

Dit is een heerlijke stoofpot met Guinness bier en Port. De originele naam is; "Sussex stewed steak" maar ik heb het aangepast voor de slowcooker de ingrediënten ietsje veranderd en/of aangepast en zo is het mijn eigen recept geworden. Het is supergemakkelijk te bereiden met weinig ingrediënten en de smaak is verrukkelijk. De alcohol in dit gerecht verdampt uiteraard maar de combinatie van de Guinness met de Port maakt het net een tikje anders. Ps Als je een elektrische slowcooker hebt duurt het langer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing. In de stoofpan in de oven duurt het ongeveer even lang. Dit is trouwens ook heel goed te maken in de Römertopf omdat de Römertopf nagenoeg hetzelfde is als de BK slowcooker.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

225 gram gekookte garnalen 30 gram komkommer 125 gram zure room 3 takjes dille, gehakt rasp van ¼ citroen zout versgemalen peper 8 plakjes gerookte zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 gedroogde Chinese paddestoelen - 250 g varkensgehakt - 125 g rauwe schoongemaakte garnalen,fijngehakt - 1 tl zout - 1 el sojasaus - 1 tl sesamolie - 2 bosuitjes, fijngehakt - 1 tl geraspte gember - 2 el waterkastanjes, in dunne plakjes - 1 pak wontonvellen van 250 g - 5 koppen kippen- of runderbouillon - 4 bosuitjes, fijngesneden, ter garnering …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Een gemakkelijke en heerlijke manier om ribs (krabbetjes) te maken zonder een BBQ als dat zo uitvalt. Deze manier van koken maken de ribs (rund of varken) altijd mals! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Canadees

Na de recepten op smulweb te hebben bekeken, vond ik het nodig dit recept te plaatsen. Het is in ieder geval wat mij betreft een erg lekker soepje. Te vereenvoudigen door kant en klare wantans te kopen bij de toko... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Lekker je eigen loempia`s op tafel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Loempia`s zoals je het op `t hoek van de straat bij de Chinees kunt kopen. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Deze bereidingswijze van nasi benaderen de smaak van echte chinese nasi goed. Zien ook mijn recept: Variatie op bami van de chinees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Top